Tel Aviv egyénileg Wizzairrel
From 144.708 Ft
Tel Aviv, Israel

Tel Aviv egyénileg Wizzairrel

Transport + Accommodation
Created: Friday, September 8, 2023 - Departure: Friday, October 20, 2023
Ref ID: 2535453
price per person From
144.708 Ft
Based on 2 adults
Created: Friday, September 8, 2023 - Departure: Friday, October 20, 2023

About the destination

Tel Aviv, located on the Mediterranean coast, is the second largest city in Israel. Tel Aviv is Israel’s center of entertainment and it has everything you need, wonderful beaches, luxury restaurants and small trendy cafes, interesting architecture, theaters, museums, shops and lots of great clubs and bars. Roaming Old City of Jaffa and the beautiful parks and gardens around it, is probably one of the more authentic things there is to do in this city. The Old City of Jaffa is near the Jaffa Port, claimed to be the oldest port in the world. Today there are restaurants, galleries and shops and street festivals in this picturesque port. One of the major landmarks of Tel Aviv is the rise of the Old City of Jaffa with the spire of St Peter's Church. The promenade from the northern beaches to the walls of Machmoudia Mosque runs along the shoreline and it is one of the must-do of any time in Tel Aviv. Whatever the weather and whatever the time of the day, with the Mediterranean on one side, this is a superb walk. If cosmopolitan life, interesting cafes and restaurants, hip clubs, beautiful beaches and stunning deserts are your thing, then Tel Aviv is definitely your place.
More info

Included services

20 Oct
Departure transport
Departure
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR4269
14:30 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
18:45 - Tel-aviv, Ben Gurion (TLV)
Nonstop Fare: Basic
Transport:  FR4269
Cabin Class: Economy
Fare Name: Basic
20 Oct
Accomodation
3 Nights
3 more pictures
27 Montefiore 88% Very good
Tel Aviv - At 1.0 km from the centerROOM ONLY27 Montefiore, Tel Aviv 6579302 Standard szoba kétszemélyes ággyal
Facilities and services include breakfast room, elevator and wireless Internet access. Rooms feature air conditioning, safe, wireless Internet access, TV, telephone and bathroom. Superior studios and deluxe studios feature fridge, kitchenette, microwave, living area and sofa. **Note: Reception with limited opening hours. Please advise flight number and estimated arrival time when booking this hotel.** Address: 27 Montefiore, 6579302 Tel Aviv, Israel.
23 Oct
Return transport
Return
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR838
19:10 - Tel-aviv, Ben Gurion (TLV)
21:40 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
Nonstop Fare: Basic
Transport:  FR838
Cabin Class: Economy
Fare Name: Basic
Remarks:

Miért jó, hogy itt vagy és nálunk foglalsz? 


Ezt a programot kedvedre alakíthatod: dátumok, járatok, szállodák, programok – amit, csak szeretnél, amikor szeretnéd!


Kiválaszthatod a legjobb árakat: számos szolgáltató áraiból találod nálunk a legkedvezőbbeket, egy helyen, nem kell neked összehasonlítgatnod az árakat és oldalakat.


Mi itt vagyunk mögötted: az 1000 Út szakmai csapatának bármikor kérheted a segítségét, ha elakadnál vagy bizonytalan vagy, vagy utazás közben bármi kérdésed adódna, mindezt magyarul, hosszú várakoztatás és chatablakok nélkül telefonon vagy e-mailben.


Mit tartalmaz az ár?

·       a repülőjegyet vagy jegyeket illetékkel és a megjelölt poggyásszal

·       a szállást a megjelölt szállodákban, kétágyas szobában

·       a megjelölt ellátást

·       a megjelölt transzfereket és fakultatív programokat (amennyiben szerepel az összeállított utazásban)


A fenti szolgáltatások az általunk összeválogatott csomagra vonatkoznak. TIPP: Frissítés után ellenőrizd, hogy az összes korábbi szolgáltatás bekerült-e az ajánlatba (szállás, transzferek, programok stb.) Ha valami hiányozna, a foglalás során hozzáadhatod az ajánlathoz.


Mit nem tartalmaz az ár, de felmerülhet az utazás során?

·       útlemondási biztosítást

·       utasbiztosítást

·       egyéb extra ellátást

·       további transzfereket

·       feladható poggyászt

·       elsőbbségi beszállást

·       további programokat.


FONTOS: az ár nem tartalmazza a beutazáshoz esetleg szükséges vízumokat, beutazási engedélyeket, regisztrációkat stb. Ezek országonként változhatnak, kérjük foglalás előtt tájékozódj az aktuális beutazási feltételekről, vagy keresd kollégáinkat az információval kapcsolatban.


Tetszik ez az utazás? Vagy valamit módosítanál? Akkor a módosítás gombra kattintva szabadon változtathatod: járatokat és szállást cserélhetsz, programokat vehetsz ki vagy adhatsz hozzá, és átütemezheted az egész utat egy számodra megfelelőbb időpontra. Csak a fantáziádon múlik, mit hozol ki belőle! Ha pedig pont ezt kerested, a foglalás gombra kattintva egy ár frissítés után le is foglalhatod a csomagot. A frissítés azért szükséges, mert ezekhez az ötletekhez nem készült fix foglalás, mindig az aktuálisan szabad helyek és árak alapján tudod lefoglalni az ajánlatot.


Foglalás után az árak már nem változnak!


Ha kérdésed van, hívd bátran kollégáinkat: +36 1 354 3996 vagy írj nekünk: booking@1000ut.hu-ra.


Ha bizonytalan vagy, vagy csak kíváncsi rá kik is vagyunk és milyen csapat áll mögötted, ismerd meg kollégáinkat ide kattintva.


Foglalásod és utazásod velünk biztonságban lesz, hiszen tapasztalt munkatársaink minden kérdésedben segítenek majd, magyar nyelven a legjobb tudásuk szerint!

price per person From
144.708 Ft
Based on 2 adults
Customize it!
Book this idea
This idea includes
Destinations 1
Transports 2
Accommodations 1

Our trip ideas

Here you can see our featured trip ideas

More ideas